Wchodzisz tu na własne ryzyko :D
Barcelonista
Jest to nieśmiała propozycja, taka na próbę, ale co tam:) Chciałbym zorganizować --->
MISTRZOSTWA 25 ŁDH w POKERZE (odmiana TEKSAŃSKA)
Gra jest bardzo przyjemna, bardzo miło się gra i rozmawia przy niej... Tylko zależy ilu będzie uczestników...
Oczywiście gramy na ZAPAŁKI, a nie na pieniądze...
Jeżeli uda się zorganizować i będzie się podobało, możemy nawet ze sto25 się zmierzyć w przyszłości...
Czekam na wasze komantarze z poparciem lub nie
a tu są zasady --> http://gryonline.wp.pl/gry.online-poker … sub-9.html
a ja sam chętnie wszystko wyjaśnię...
oo.. mnie się podoba.. ćwiczcie, a potem razem się zmierzymy..
tylko ja chcę znów być z Miśkiem w parze.. i pamiętaj Daryś, że kto ma szczęście w kartach, ten nie ma w miłości..
Ale Łasico ... to nie bylo szczescie ... tylko to byla prawdziwa fascynacja + umiejetnosc do tej gry .... wiec nie mieliscie szans .... ale to co piszesz o tym szczesciu to to jest bajka jak swiety milkolaj albo inna bzdura .... chodziacy przyklad ja ( ani szczescie w kartach, ani szczescie w milosci ) xD
no spoko ... tylko czemu tylko dla 25 ... starsi tez by chieli lige dla seniorow
Muszą poćwiczyć.. żeby mogli potem się zmierzyć z prawdziwymi hazardzistami.. , myślę, że mogą się wcześniej sztuki blefowania pouczyć.. bo później jak się na rozgrywkach zamotają
No, trzeba popracować nad kamienną twarzą i może nad odzywkami karcianymi (możemy czerpać garściami z "Tanga" Mrożka)
Chyba zdominowaliśmy nie nasze forum.. a przynajmniej ten temat, też chyba nie do nas skierowany..
Barcelonista
a ja się zgadzam z Łasicą... kto ma w kartach ten nie ma w miłości (ale są faktycznie pewne wyjątki:p)
no jakby nie patrzeć i bawry mamy "the same" , numery też prawie... no a tak na serio to różnimy się tylko nazwą
tak, my poćwiczymy, spróbujemy się nauczyć... (ale uważajmy, żeby nie popaść w nałóg karciany...)