Wchodzisz tu na własne ryzyko :D
Ej no bo ja słyszałam taką plote ostatnio... Że Daryś ma karnet do solarium. I że korzysta z niego Pągowska (Ania). Daryś jak mogłeś no? Aż Ci focha strzele... A Pągowska (Ania) jest pindą!!!!
Też to słyszałam to już jest bardzo popularna plota
Barcelonista
Daryś chodzi na solarium, bo jest chory na łuszczycę i szuka lekarstwa, przynajmniej doraźnego.
A Ania nie korzysta z jego karnetu...
mówiłem już chyba że "ploty" walą bzdurą :>
Te paszczak.. słuchaj no mnie teraz tzn patrz uwaznie co piszę.. to ze opisy mają ludzie takie a nie inne to nie są ploty tylko to jest prawda.. kumiesz czacze..? No i tak poza tym właściwie koniec tego tematu.. nie plotkujemy tutaj uważam to za zamknięte juz...
Proszę Darysia.. i Ankę zostawic.... w spokoju.. tzn.. moze tylko Darka...To jest jego prywatna sprawa..
No i Zabek przeczytaj to uwaznie...
Daryś ja wiem, że Ty najlepiej to byś usunął ten caały dział
Niektórzy lubią poplotkować
Aniu... ja też nie wiem kto wymyśla takie plotki Jak i pare innych... Możesz przekazać siostrze, że jak ją spotkam to ją ochrzanie
Aniu bo Ty wiesz... masz coraz więcej z nami wspólnego...
Barcelonista
Robcio, ja chodze na Solarkę na Janosika, cena karnetu na 60 minut- 70zł... ja byłem 4 razy i może rewelacji nie ma, ale lepszy taki lek niż żaden...
Olu, nie chcę zamknąć tego działu, pudło...
Oj Daryś to taka przenośnia była a nie, że pudło... Widzisz ja nie byłam w solarium jeszcze nigdy
Pągowska (Ewa) aż w zachwyt wpadła jak jej to powiedziałam dzisiaj...
Barcelonista
no to oświeć mnie... co miałaś naprawdę na myśli, tzn czego owa przenośnia dotyczyła?